Terugblik op prachtige samenwerking met Stichting Babyspullen

2019 begint bijna, maar we willen het huidige jaar niet te snel vergeten. Het was namelijk een onvergetelijk 2018 voor MEO. We hebben een tweede kantoor geopend in Haarlem, werden genomineerd voor de NHN Business Awards en verzorgen sinds eind oktober de klantenservice voor Dopper. Om het jaar goed af te sluiten brengen we graag nog onze samenwerking met Stichting Babyspullen onder de aandacht.

Bij Stichting Babyspullen draait alles om een zo goed mogelijke start voor pasgeboren kinderen in Nederland. De stichting zamelt zowel nieuwe als gebruikte babyspullen in en stelt daarmee babystartpakketten samen voor ouders die het niet breed hebben. Afgelopen jaar heeft Stichting Babyspullen bijna 5000 pakketten uitgedeeld.

Bij zo’n mooie stichting hoort natuurlijk ook een mooie boodschap. Stichting Babyspullen was op zoek naar een nieuwe huisstijl om die boodschap nog beter over te brengen en zo hopelijk ook nog meer babyspullen in te zamelen. Via Stichting de Waaier, die ondernemers en maatschappelijke organisaties aan elkaar koppelt, kwam Stichting Babyspullen met ons in contact. Dit leverde direct een match op.

Wij hebben ons vol enthousiasme gestort op het ontwikkelen van de nieuwe huisstijl voor op promotiemateriaal, zoals ballonnen, pennen en kladblokken. Die huisstijl is ook terug te zien op de compleet vernieuwde website. Kortom: we hebben mogen doen waar wij goed in zijn. Zo kan Stichting Babyspullen zich nog beter richten op waar zij goed in zijn: zo veel mogelijk kinderen een goede start geven.