Over ons
Oog voor ongezien talent

MEO’s kracht is dat wij geloven in ongezien talent. Mensen met een ‘arbeidshandicap’ of ‘afstand tot de arbeidsmarkt’ zijn bij ons volwaardige collega’s. Niet hun belemmeringen, maar hun mogelijkheden staan centraal. Of het nu gaat om creativiteit, een kritische blik, inlevingsvermogen of andere vaardigheden: wij geloven dat iedereen iets van waarde toe kan voegen.

Handen vrij

De kwaliteiten van onze teams zijn daarvoor het beste bewijs. Ervaren professionals en ongezien talent werken bij MEO gelijkwaardig samen aan ons dienstenaanbod. Wij verzorgen zowel volledige backoffice-ondersteuning als online en offline mediadiensten. Daarmee ondersteunen we jou bij projectmatig werken én bij je dagelijkse activiteiten. Zo heb jij je handen vrij om je te richten op de werkelijke doelen van jouw organisatie. Dát is onze magie: wij laten talenten verschijnen en problemen verdwijnen. Daarmee zijn we in 2022 hands down bekroond tot FD Gazelle en opgenomen in FONK’s Top 150 Best Agencies.

Ik kan mezelf zijn, wat bijdraagt aan een minder stressvolle werkomgeving en meer werkplezier. En dat is voor mij ontzettend belangrijk.”

– Kevin, projectmanager Webdesign
Koning Kevin

Maatschappelijke missie

Maar bij ons vind je meer dan ogen en handen. We helpen je namelijk ook om de social return van jouw organisatie in te vullen. Elk project dat je aan ons uitbesteedt, levert maatschappelijke winst op: met jouw opdracht bieden we echte kansen aan talent dat, om welke reden dan ook, tot nu toe ongezien is gebleven. Want een inclusieve arbeidsmarkt met ruimte voor iedereen is niet vanzelfsprekend, maar zou dat wel moeten zijn.

Wij streven ernaar dat de helft van onze betaalde werknemers afkomstig is uit een doelgroep die belemmeringen op de arbeidsmarkt ervaart. Bijvoorbeeld vanwege een handicap. Omdat deze maatschappelijke missie in onze ondernemingswijze vooropstaat, ondernemen we op een nét iets andere manier, namelijk volgens de ‘social enterprise’-gedachte: wij beschouwen onze maatschappelijke impact als onze winst. We zijn aangesloten bij Social Enterprise NL, de Code Sociale Ondernemingen en PSO30+ gecertificeerd. Jouw opdracht aan ons kun je dus in heel veel gemeenten als social return opvoeren.

Wil je meer weten over hoe onze impact tot stand komt? Kijk dan bij onze Feiten en cijfers.

Interviews

Een aantal medewerkers vertellen wat hen motiveert en ze vertellen over hun werk.

Even voorstellen

Marcel

Romy

Ilona

Frederieke

Simone

Jan

Lena

Joost

Bekijk onze cultuur