Sociaal inkopen SROI

Social return door sociaal inkopen

Niet elke organisatie kan zijn SROI-verplichting invullen met het bieden van kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom is het fijn dat de meeste gemeenten ook opties bieden om sociaal ingekochte diensten en producten af te schrijven van de social-returnverplichting.

De opdrachten die ons worden gegund, zetten we in voor het creëren van betaalde banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bijna de helft van onze betaalde medewerkers komt uit deze doelgroep; om die reden zijn we PSO-30+ gecertificeerd en opgenomen in het Register van de Code Sociale Ondernemingen.

SROI-invulling

Als je een aanbesteding hebt gewonnen en op zoek bent naar manieren om je SROI-verplichtingen in te vullen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als PSO30+ gecertificeerd bedrijf bieden we diensten aan die je kunnen helpen om je SROI-doelstellingen te bereiken.

Onze mediadiensten, zoals webdesign, vormgeving en online marketing, zijn gericht op bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun maatschappelijke impact te vergroten. Door onze diensten te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je aan je SROI-verplichtingen voldoet, terwijl je tegelijkertijd mooie en effectieve media-uitingen creëert.

Bovendien maken we het makkelijk voor je om je SROI te berekenen en te rapporteren. Als PSO30+ gecertificeerd bedrijf kunnen we in de meeste gevallen je SROI invullen met onze dienstverlening, waardoor jij je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf, zonder je zorgen te hoeven maken over de administratie.

social return
Kans op verbinding

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we je kunnen helpen bij het invullen van je SROI-verplichtingen.