Disclaimer

Op alle documenten en software die beschikbaar worden gesteld op deze website, is copyright van kracht. Het is niet toegestaan om beschikbaar gestelde documenten te gebruiken zonder schriftelijke toestemming vooraf.

Na toestemming is het gebruik van alle op de website beschikbaar gestelde documenten alleen toegestaan voor niet-commerciële en informatieve doeleinden, en onder vermelding van de onderstaande copyrightmelding. Het aanpassen van de documenten is niet toegestaan.

Reproductie of distributie van de documenten en software buiten de kennis en toestemming van MEO om is bij wet verboden.

Vrijwaring met betrekking tot beschikbare documenten en software op deze website

MEO is in geen geval verantwoordelijk voor de directe of indirecte materiële, immateriële en financiële schade die al dan niet door het gebruik van de op deze website beschikbaar gestelde software en documenten mocht plaatsvinden.

Links naar websites van derde partijen

MEO betracht de nodige zorgvuldigheid wanneer links worden aangebracht naar websites van derden. MEO is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden. Het beschikbaar stellen van websites van derden wordt door MEO gezien als een service en niet als een vereiste.

© MEO